ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

19/5/17

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

Η ΓΣΕΕ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη δίωξη πολιτών τηςΒοιωτίας, οι οποίοι δικάζονται στις 23 Μαΐου επειδή διαμαρτυρήθηκαν στο ύψοςτων διοδίων της Θήβας, για την υποβάθμιση των παροχών υγείας στο νομό.Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κινητοποίηση έγινε με ομόφωνη απόφαση τωνφορέων του νομού, η μήνυση από τα διόδια υποβλήθηκε κατά απλών πολιτών σεμια προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα και επιχείρησης εκφοβισμού.Είναι αδιανόητο για μια κυβέρνηση, που πρωτοστάτησε ως αντιπολίτευση σεαγώνες και διαδηλώσεις, τώρα να στέκεται απέναντι σε κείνους που έπραξαν τοαυτονόητο. Διαδήλωσαν για να προστατεύσουν το βασικότερο ανθρώπινο αγαθόπου είναι η υγεία. Τέτοιου είδους ενέργειες που έχουν ξεκάθαρο σκοπό και στόχο, όχι μόνο δενφοβίζουν τους εργαζόμενους και γενικότερα τους πολίτες, αλλά δυναμώνουν τοναγώνα τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΚοινοποιήστεShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page