Loading...
ΓΣΕΕ
Γ.Σ.Ε.Ε

Η Κορυφαία Οργάνωση των Εργαζομένων με την αγωνιστική δράση της ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων και του δογματικού νεοφιλελευθερισμού

Εργατοϋπαλληλικά Κέντρα

που συγκροτούνται από σωματεία και τοπικά παραρτήματα πανελλαδικών σωματείων που έχουν την έδρα τους εντός των ορίων του κάθε νομού

Κλαδικές Ομοσπονδίες

που συγκροτούνται από σωματεία των ίδιων ή συναφών κλάδων οικονομικής δραστηριότητας

108

Χρόνια ιστορίας

80

Εργατοϋπαλληλικά Κέντρα

69+3

Kλαδικές Ομοσπονδίες

Ενημερωθείτε Ενημερωθείτε

Αναζήτηση για ....

Πατησίων 69 & Αινιάνος 2, 10434 Αθήνα

Η ΓΣΕΕ καλεί τους εργαζόμενους να μετέχουν στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ αύριο Πέμπτη 5 Ιούνη στις 6 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει στο Υπουργείο Οικονομικών στην Καραγεώργη Σερβίας.

Η Κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να σταματήσει τον αντιδημοκρατικό της κατήφορο, να σεβαστεί το Σύνταγμα και τις δικαστικές αποφάσεις και να επαναπροσλάβει άμεσα τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να δέχονται πολυμέτωπη επίθεση με την Κυβέρνηση να τους αντιμετωπίζει ως αριθμούς και όχι ως ανθρώπους.

Με αυτή την τακτική και πρακτική στέλνει στον Καιάδα εκτός από τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και τους δημοσίους υπαλλήλους, με δόλιες μεθόδους αξιολόγησης και διαθεσιμοτήτων που στόχο έχουν την απόλυση μεγάλου αριθμού υπαλλήλων του δημοσίου.

Η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει με κάθε μέσο και τρόπο τον αγώνα για να μπει οριστικό τέλος στις ανάλγητες πολιτικές που εξαθλιώνουν την κοινωνία και που επιχειρούν να στρέψουν τη μια ομάδα εργαζομένων ενάντια στην άλλη.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διαχείριση Ιδιωτικότητας

Πιστεύουμε ότι τα δεδομένα σας είναι ιδιοκτησία σας και υποστηρίζουμε το δικαίωμά σας στην ιδιωτικότητα και τη διαφάνεια. Επιλέξτε Επίπεδο πρόσβασης στα δεδομένα για να επιλέξετε τον τρόπο που θα χρησιμοποιούμε και θα κοινοποιούμε τα δεδομένα σας. Προσωπικά Δεδομένα